Subject: Dark Kane 43 gp zysku z targu
Spora część tego zysku to zakup przez postacie z tego samego konta z zyskiem np. 9 gp
wg mnie postać do zablokowania.
wg mnie postać do zablokowania.
Tata Ani i Ewy
Sprzedaż przedmiotu wymienionego na nowy oznacza, że zyskiem jest cała transakcja. Nie chce się czekać na to, aby ktoś inny kupił? Zatem nie ma popytu, a jest podaż i to za cenę wysoką. Zamiast obniżyć cenę sprzedaży i uzbroić się w cierpliwość, stworzyłeś sztuczny popyt używając do tego własnej postaci pobocznej.Quote by gorthaur:Transfer gotówki - jak się dobrze przyjrzeć to te 9 złota zysku to jest w porównaniu do ceny z Taspole
Recydywa odróżnia transfer od transakcji. Kwota nie gra roli.I co jest transferem gotówki? 1 srebrnik 10 , 100, a może 1000?
Tak powinno być. Moje propozycje klanów zakładały niekontrolowane wymiany przedmiotów między jego członkami. Jestem zwolennikiem wolności.Nie wyobrażam sobie żebym nie mógł kupić od swojego kowala( w przyszłości miecza), lub innej postaci mającej dostęp do przedmiotów pożądanych(targ jest wolny).
Ejże, ejże, to tak, jakby polityk powiedział "napadłem na bank, bo kradnę jawnie, nie mam zamiaru kryć się z korupcją, aby uzyskać ten sam cel, bo to śmieszne, więc bądźcie mi wdzięczni, że kradnę bez owijania w bawełnę"Nie mam zamiaru umawiać się z kimś aby mi sprzedał przedmiot który mogą sam sobie kupić i robić 2 -3 transakcje(trudniejsze do wykrycia) aby osiągnąć ten sam cel- to w moim przekonaniu jest śmieszne.