In reply to post ID 80898
Quote by Jeremiasz:Dobra targ hmm to może jak już targ wejdzie...
Taaa

Quote by Jeremiasz:Dobra targ hmm to może jak już targ wejdzie...
W ogóle trochę mnie irytuje fakt, że zwarciowiec musi w WND być praktycznie puszką i puszkowanie swych postaci jest promowane niemal w każdym miejscu.
Quote by Grygor:W ogóle trochę mnie irytuje fakt, że zwarciowiec musi w WND być praktycznie puszką i puszkowanie swych postaci jest promowane niemal w każdym miejscu.
Pokaż mi w którym? Ja póki co widzę, że prawdziwy rycerz z ciężką zbroją, w tej grze nie ma czego szukać.
Dla łucznika wciąż żadenQuote by Jeremiasz:No póki targu nie ma to jestem za WIS 1 AC END 1AC :P Wtedy zarówno pakowanie WIS jak i END będzie miało jakiś sens.
Quote by Marqs:Mnisi jak wiadomo są przegięci () i w walce z nimi (i bestiami mającymi podobną do nich regenkę) mamy przerąbane tak długo, jak nie pojawią się lepsze jednoręczniaki czy właśnie przerywanie regenek przy pomocy SA (pozdrowienia dla pani skark i jej regeneracji większej od naszych obrażeń). Z tym że przykładowo lekkiego kawalera to taki mnich ma szansę ubić podczas gdy już z zapuszkowanym najeźdźcą zapewne przez to duże AC walka będzie na remis, a może nawet mnich przegra bo żeby choć mieć szansę na zwycięstwo będzie musiał więcej many na offy przeznaczyć i a nuż mu zbraknie na regenkę.
Quote by maRcus:walka Grogana z Samicą Skarka pokazała, jak bardzo może namieszać TA (przy 6% wejścia po udanym SA) sic!.