User title: Ten który czuwa
Member since Jan 2007 ·
4868 posts · Location: http://www.zmm.ow.pl/mapa.jpg
Group memberships: Administratorzy, Animatorzy, Global Makers, PBF Game Master, Strażnicy, Użytkownicy
To miała być przygoda w gildii dostępna dopiero po awansie na archera. Nagroda miała być rekompensatą za opóźnienie z jakim quest na awans wszedł do gry.
Aby mogła być przygodą na awans trzeba, aby ktoś to przejrzał i zatwierdził, że Vand nie chwali mnie bez powodu (bo w końcu to taki strzał w ciemno
), a następnie zmienić pewne opisy, by na awans pasowały. No i zastrzegłem sobie, że przed wdrożeniem dokonam edycji, bo pamiętam że nie byłem zadowolony z niektórych tekstów i chciałem je po czasie poprawić gdy już zapomnę co tam napisałem. Więc kilka dni przed wdrażaniem dajcie znać, a jeśli będzie trzeba edytować opisy, to kilka*3 dni 
Skoro Vand napisał wówczas swoją to tym lepiej, bo łucznikom się do gildii coś z mocną nagrodą przyda i tak, więc trzeba dopisać jeszcze jedną i wdrażać wszystkie
Złowrogi Ostrzeliwujący Regularnie Aroganckich Nieprzyjaciół Narwaniec
"Samson często strugał kołki. Po pierwsze, wyjaśniał, jest to czynność w sam raz dla idioty, na jakiego wygląda. Po drugie, mawiał, struganie kołków uspokaja, wpływa korzystnie na system nerwowy i trawienny. Po trzecie, tłumaczył, rżnięcie drewna pomaga mu podczas wymuszonego przysłuchiwania się dyskusjom o polityce i religii, albowiem zapach świeżego wióra łagodzi odruchy wymiotne. "

This post was edited on 2010-08-04, 19:15 by
Zorann.