Spóźnione po krótkich wakacjach - dzięki za życzenia

Quote by sataniel:Quote by ElAdamo:to tak jakbym ja postulował zrównanie staminy u ludzi i krasnoludów
Quote by ElAdamo:krasnolud nie ma więcej staminy niż człowiek??
no to fundamentalny błąd, powinien mieć więcej...
No masz ci los. I tak źle, i tak nie dobrze...
Co do elfów, to na staminę raczej narzekać nie mogą - naprawdę rzadko się zdarza aby miały okazję ją wykorzystać. Walki magów kończą się gwałtownie szybko, gdy kończy się mana, a walki łuczników, gdy przeciwnik do nich dobiegnie
Quote by Vandhall on 2011-11-22, 11:12:Ja się nigdy na deklarowane terminy nie zgodzę... no bo nie mogę, dobrze wiecie jak z nimi jest.
Zajechalibyście mnie i w konsekwencji byłoby wielkie niezadowolenie i musiałbym oddawać ordery. I już nawet nie o te ordery by się rozchodziło ale o cały galimatias z tym związany.
Nie musicie lobbować, nikt nie musi. Nie musicie więc płacić za ficzery, które będą wprowadzone. W całym tym lobbowaniu w ratuszu chodzi wyłącznie o to, aby zmotywować mnie do tego aby coś wprowadzić wcześniej od czegoś innego - ale jeśli się da. (...)
słyszeliśmy już dużo......i w miarę możliwości starać się realizować ich propozycje....
Quote by Tarhin:A ja jestem zdecydowanie przeciw.Na to są różne drzewka, profesje gildie i lokacje, żeby trzeba było się zdecydować i z czegoś zrezygnować.
Chcesz zobaczyć inną ścieżkę to anihiluj postać i dojdź do tej przygody.